Catering bij u thuis en bij bedrijven 
Bij voorkeur in de regio Arnhem, Nijmegen, Zevenaar en Doetinchem

Wie is Kees?

Kees, is Kees de Visser uit Westervoort. Ik werk drie dagen in de week als banketbakker bij twee banketbakkerijen, werk wat ik nog steeds heel leuk vind om te doen en ook belangrijk om mijn vak te onderhouden. Daarnaast heb ik sinds drie jaar mijn eigen cateringbedrijf(je). Ik kook graag voor mensen en m.b.v. mijn mobiele keuken kom ik graag bij mensen het eten verzorgen. 

Ik ben al 28 jaar samen met mijn vrouw Nathalie die het administratieve deel van De keuken van Kees voor haar rekening neemt. Ik kan me zo volledig richten op het koken en verkopen van mijn producten. Samen vormen we een goed team. In onze moestuin kweken we veel van onze groenten en fruit die ik weer gebruik voor mijn gerechten. 

De Keuken van Kees is gevestigd in Westervoort. De keuken voldoet aan alle richtlijnen en criteria (HACCP gecertificeerd). 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info